...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

torstai 8. maaliskuuta 2012

Pikkuhiljaa...

Heijastuksia-sukista on kohta toinen valmiina - aika hyvältä näyttää, hienot ratsastussukat tulossa...Sen verran keskittymistä vaativaa puuhaa, jotta seuraavaksi taidan tarttua tilaussukkien kimppuun, joista tulee ihan perusvillasukkia, joita on varmaankin välillä ihan mukava tehdä. Tässä on nimittäin muutama viimeinen väkerrys ollut "kudo kaksi kerrosta - pura yksi"-tekniikalla toteutettuja.
Lankalakko on pitänyt kohta kaksi viikkoa, eikä ole oikeasti tehnyt tiukkaakaan, nyt on iskenyt jotenkin lankavaraston tuhoamisvimma, omissa varastoissa kun on paljon paljon kauniita keriä ja vyyhtejä, jotka huutaa väkertäjäänsä. Yhden hankinnan olen kuitenkin tehnyt, nimittäin magneettitaulun, jonka avulla on helpompaa seurata kirjoneuleen ohjetta. Tilasin tämän Tinttamarellista - aika kätevä vehje...
kaavion voi laittaa magneeteilla alustaan kiinni ja...
...laittaa vaikka pystyyn nojatuolin käsinojalle...
Turrella kävi tänään eläinlääkäri - nyt on rokotukset kunnossa ja hampaat raspattuna, olipas mukava tämä uusi vs. kunnaneläinlääkäri, jonka todellakin toivon saavan avoinna olevan viran.
Isäntä yllätti mut tänään aivan täysin - sain naistenpäivän kunniaksi kauniin kukkakimpun, tälläisiä yllätyksiä ei ole kohta 30 vuoden yhteiselon aikana tapahtunut kovinkaan monta kertaa...Kiitos vielä kovasti, menin aivan sanattomaksi, kun sain kotiin tullessani kimpun naistenpäivän toivotuksen kera!
Jippii - huomenna on taas perjantai ja viikonloppu, nautitaan siitä!

8 kommenttia:

  1. Olen onnellinen sinun hyväntuulisesta postauksestasi.

    Villasukat on hirrmuisen hienot. Olet kärsivällinen niitä kun kudot.
    Ja magneettitaulu onkin tosi näpärä. En ole ennen kuullut.

    Toivon, että ell saa vakkariviran ja sinä isännältä joskus toistekin kimppuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos - kieltämättä on kyllä hyväntuulinen olo, olisiko kevättä rinnassa ;o)

      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Että olet taitava! Nuo sukat on tosi kauniit! Voi kun miekin joskus osaisin tuota kirjoneulomista noin hyvin, kait se on vain harjoittelua, harjoittelua...
    Kätevä tuo pidike, sitä saattais itsekin tarvita. Minulla on muuten myös jokin ihmeellinen vanhojen lankojen tuhoamisvimma käynnissä....mutta älä pelkää sinulle löydän kyllä jotain ihanaa kaupastakin. :)
    Ihanaa maaliskuuta! terveisin: Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kirjoneuleet on juuri tätä, harjoittelua, harjoittelua...vaikka olenkin harrastanut neulomista jo yli 20 vuotta ja monen monta vuotta siitä kokeillut aina kirjoneuleita, niin täytyy sanoa, että nyt vasta se alkaa sujua...tämän olen tainnut ennenkin jo kertoa ;o)

      Tuo magneettivehje on kyllä tosi näppärä, eikä ollut edes kohtuuttoman kallis.

      Laitetaan langat kiertoon, vai mitä ;o)

      Ihanaa maaliskuuta myös sinulle SNY ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Ihana sukka! Olet ihailtavan kärsivällinen, kun jaksat neuloa muotoiltua kirjoneuletta. Näppärä väline kuivion luentaan. Ihanat kukat Miehesi toi. Rakkaus näkyy tekoina - meillä syötiin Isännän hankkimat leivokset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - kärsivällisyys on kasvanut vuosien saatossa ja haasteet kiinnostaa aina, niin työelämässä kuin siviilissäkin. Kun oikein ottaa jonkun kunnon haasteen vastaan ja saa sen kunnialla suoritettua, on mieletön fiilis sen jälkeen ja voi taputtaa itseään olkapäälle, jotta "hyvä tyttö".

      Kyllä meillä vaan on mukavat Isännät kumpaisellakin - omani oli eilen 16-vuotiaan nuorimmaisemme ja 14-vuotiaan kummityttömme sekä hänen isänsä kanssa katsomassa Nightwishin keikkaa Jyväskylässä...laatuaikaa!

      Poista
  4. Vaikutta tosi kätevältä tuo magneettitaulu. Minä en kovin nopeati opi kuvioita ulkoa, on sitten kirjoneule tai palmikko kyseessä, joten tuommonen olisi ihan mainio tähänkin osoitteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota magneettitaulua, tosi kätevä ja tuo "viivain" pysyy tukevasti paikallaan! Mulla on aivan sama juttu, jotten opi kuviota helpolla ulkoa, joten tuo on oiva apuväline, niin ei tarvi laskeskella, että missähän sitä ollaan menossa...

      Poista