...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Terveisiä sohvanpohjalta...

...nyt laiskottaa...makaan täällä sohvan pohjalla ja yritän tuoda ajatuksiani julki. Mistähän sitä aloittais? Aivan ensimmäisenä on ihan pakko hehkuttaa - nautin aivan ÄÄRETTÖMÄSTI meidän uudesta elämästä täällä "mörköperällä". Tänäänkin olen ollut pihalla yli 6 tuntia, lähinnä touhuten hevosten kanssa. "Sampan" kanssa käytiin tunnin maastolenkillä ja täytyy sanoa, että tämä meidän uusin perheenjäsen on kyllä aivan ihastuttava pakkaus - ei pelkää yhtikäs mitään, lähtee aina iloisesti lenkille niin yksin kuin kaverinkin kanssa, sille sopii laiskottelulenkit ja myös reippaammat laukka- ja ravilenkit, kuten tänään, lähdettiin kaksin matkaan ja mennä viiletettiin harja hulmuten mielettömän kaunista vanhaa metsätietä pitkin. 

Turre-reppanalle nousi kuume perjantaisen influenssapiikin jälkeen ja sillä on nyt viikon tauko lenkkeilyssä. Meille muutti pari viikkoa sitten kolmaskin"karvakorva", ystäväni N:n upea sinisilmäinen, kaksivärinen tamma, todella sympaattinen kaveri. Ihanaa, kun on monta hevosta omassa pihassa!

Ilmoittauduin kolmatta kertaa SNY-kierrokselle ja vähän väliä on pakko käydä katsomassa sähköpostia, josko emo olisi laittanut jo tietoa uudesta ystävästäni...kiva kevät tulossa väkerrysrintamalla!

Väkerryksiä pukkaa valmiiksi tasaiseen tahtiin, mutta valokuvaus on nyt jotenkin laiskanpuoleista - lupaan parantaa tapani. Pian saan valmiiksi lapaset ja ne menevät joululahjakätköön ja sitten loikkaakin puikoille sukat, jotka niinikään menevät lahjakätköön. Muutenkin pää surraa uusia ideoita ja jotakin on jo toteutunutkin, yritän saada itseäni niskasta kiinni ja ottaa kuvia ja kertoa niistä teillekin. 

Nyt iltateen keittoon, mutta sen vielä kerron, että olen varsin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä! Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti