...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tulin vaan kertomaan...

...jotta tämä lomailu on mukavaa - aurinko paistaa ulkona pilvettömältä taivaalta TODELLA LÄMPIMÄSTI ja juuri tulin maastosta, kävin molempien "poikien" kans maastossa reippaasti laukaten ja vitsi, että oli taas kivaa!

Nyt suihkuun ja lämmittämään eilistä "makaronilooraa", meinaa nälkä näppiä, kun on aamulla jo kuudelta syöny aamupalan. JOO, luit aivan oikein, olen noussut tänäkin aamuna kuudelta, samoin eilen ja on ollu kyllä mukavan pitkä päivä touhuta justiin sitä, mitä huvittaa!

Ajattelin ajella tänään kattomaan, onko kummitäti kotosalla, josko tarjoais vaikka päiväkaffit? Iltapäivällä vielä kampaajalle rentoutumaan ja sitten ilta väkerrellen - meinaan aloittaa upeita kettusukkia Päivin ohjeella (klik!).Lankavarastosta ei löydy sopivia lankoja, joten kaupan kautta...

Huomenna tapaan serkkuni K:n (MUKAVAA!!!!!!!!) ja sitten iltapäivällä jälleen kerran ortopedin vastaanotolle jalasta...En ole tainnutkaan kertoa, että vakuutusyhtiön lääkäri halusi minun menevän vielä jalkaterän "viipalekuvaukseen", ennenkuin tekevät päätöksen, maksavatko leikkauksen. Kävin päiväseltään viime torstaina Helsingissä Ortonin sairaalassa (kyllä, matkaa yli 400 km suuntaan) ko. tutkimuksessa ja vikaahan sieltä jalasta löytyi...siis lisää, mitä kerroin muutama postaus sitten. Jalan murtuma on ollut alunperin pirstalemurtuma ja sen myötä murtuneesta on irronnut paljon pieniä luunsiruja. Jalkaa kun ei silloin leikattu, niin pirstaleet ovat luutuneet uuteen luuhun ja uusi luu on kasvanut väärään asentoon ja epämääräisen malliseksi johtuen noista pirstaleista. Tämä "mötikkä" painaa sitten viereiseen luuhun nostaen sitä ylöspäin ja kiertää sitä vielä jotenkin vinoon, siis kaksi luuta on aivan väärässä asennossa. Lisäksi samainen "mötikkä" painaa hermoon, nivelrakoon ja jänteeseen...jotta ei ihme, vaikka kipuja onkin. Huomenna siis vakuutusyhtiön määräyksestä taas ortopedille, joka tekee uuden arvion siitä, tarvitaanko leikkausta (ihmettelen, jos päätös on eri...) ja sitten jos leikkaukseen päädytään, jälleen vakuutusyhtiölle maksusitoumuspyyntö...Mutta tätä en vielä halua ajatella enempää, nyt nautin tästä päivästä...

Tulipas vähän pidempi päivitys kuin alunperin ajattelin, kun tarkoitus oli tulla vaan kertomaan, miten mukavaa lomailu on!

Näin pääsiäisen kynnyksellä kuva meidän ikiomasta pääsiäispupustamme Mupesta...

2 kommenttia:

  1. Minäkin lomailen ja olen herännyt aikaisin, vaikkei tallihommiin tarvitsekaan mennä. Mutta päivää riittää kummasti enemmän kuin heräisi esim kymmeneltä!Eilenkin oli sämpylät tehty ennen puolta päivää ja sai pitkän kaavan mukaan lukea lehteä ja juoda aamukahvit aivan omassa rauhassa!
    Ikävää, ettei jalkaasi hoidettu ajallaan kunnolla:(
    Voi niin söpö pupu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa lomailu siis meille molemmille, kyllä nyt kelpaa, kun ilmat on tälläiset! Nämä rauhalliset, "omat hetket'" on loman yksi parhaimmista antimista.

      Muutaman tunnin päästä ortopedille...saas nähdä, mitä tuumaa, vähän kyllä jännittää...

      Meidän Muppe on kyllä tosi suloinen, samaten kuin kaverinsa Max, Muppe on luonteeltaan paljon vilkkaampi, Max on enemmän sellainen pullukka möllöttelijä. Tosi kilttejä molemmat, viihtyvät sylissä, eikä kumpikaan pure. Tänä aamuna oli hellyttävän näköistä, kun Muppe pesi Maxia ;o)

      Poista