...tervetuloa seuraamaan väkerryksiäni ja ajatuksiani - toivottavasti viihdyt ja palaat uudelleen!

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Luonnon antimia...

...nam, nam, miten hyvää tuli voikukkahillosta - ensimmäinen satsi ei mennyt aivan niinkuin Strömsössä, mutta toinen satsi sitten onnistuikin. En tiedä, mitä tein väärin ekan satsin kanssa, voi olla, että laitoin liian vähän hillosokeria tai sitten en lukenut ohjeita tarpeeksi hyvin. Toiseen satsiin  katsoin ohjeen täältä
ja noudatin ohjetta sanatarkasti ja ONNISTUIN! Nyt on 13 pilttipurkillista voikukkahilloa - kesätuliaiset siis valmiina...ellei sitten käy niin, että syön itse kaiken...testasin jo turkkilaisen jogurtin kanssa ja vitsi, että oli herkkua! Ajattelin joku päivä kokeilla vaniljajäätelön lisukkeena ja paahtoleivän päällä, saattaapi olla aikasta herkkua niidenkin kanssa!
Mukavaa, kun jalan kanssa olo on jo hieman helpompaa - nyt pystyn jo kävelemään jonkin aikaa ilman toista keppiä ja välillä jopa ilman kumpaakaan keppiä, mutta joudun kyllä pitämään niitä apunani suurimman osan päivästä. Autollakin pystyn jotenkin ajamaan, kunhan en liian usein ja nopeasti paina kytkintä...en kylläkään kovin pitkää matkaa suostuisi lähtemään vielä ajamaan. Vielä vajaa kuukausi sairaslomaa, joten kyllä uskoisin, että jalka siihen mennessä on kunnossa, nyt ei vaan saa innostua liikaa...

Huomenna tonkimaan naapurikaupungissa lopettavan lankakaupan alennusmyyntiä...saas nähdä millainen kasa lankoja on mukana ;o). Saatanpa malttaa viedä samalla kertaa kyläpaikkaan tuliaisiksi purkillisen voikukkahilloa! Nähdään huomenna P, I ja J!

5 kommenttia:

 1. Sähän vallan innostuit:) Mielenkiintoista, miten kauan marmeladi säilyy. Hyvä, että jalan kanssa pärjäilee ja saapi jotain tehdyksikin.

  VastaaPoista
 2. Voikukkahilloa? Herranjumala, en oo koskaan kuullukkaan, saati kuvitellut että voikukkaa voisi käyttää syömiseen :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikukkahan on jossain suurta herkkua - tuota hilloa suosittelen lämpimästi, tosi maukasta! Tuoksuu ihan hunajalta ja makukin on vähän hunajaista. Vaikka itse en tykkää hunajan mausta, tästä tykkään, sillä tämä ei ole niin makeaa. Halvalla hyvää, tekis melkein vieläkin mieli tehdä satsi, kun pihalla on voikukkia vaikka ja kuinka paljon!

   Poista
 3. Ei siis tarvii olla tuorein kukinto?
  Voisin nimittäin pari purkkii tekasta (ei nyt voi oikein hirmusesti tehä) ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoreita vissiin pitäis olla, mutta itselläni oli ainakin vähän vanhempaakin - suosittelen lämpimästi, on tosi helppoa ja nopeaa tehdä!

   Poista